babygroep

Onze babygroep is speciaal voor kinderen van 0 t/m 18/24 maanden. In de ruimte kunnen ze nieuwsgierig zijn en verkennen op hun eigen tempo. Wij hebben speelgoed en ontwikkelingsmateriaal aangepast aan de leeftijd en behoeften van onze jongste kinderen. Er heerst rust en regelmaat, hierdoor kan de pedagogisch medewerker de aandacht geven aan de kinderen die ze nodig hebben. We hebben op de groep structuur wat zorgt voor herkenning. Door de goede communicatie met ouders kunnen we het ritme van thuis afstemmen met onze groep. We proberen zo vaak mogelijk met de baby’s en dreumesen naar buiten te gaan. Ze spelen dan in onze buiten box. Af en toe een uitstapje met een vaste medewerker zorgt voor nog meer plezier!

peutergroep

Onze knusse, kleinschalige peutergroep is een groep van ± 18 maanden tot 4 jaar. Wij vangen maximaal op deze groep 12 kinderen op. Door onze kleinschaligheid hebben we een zeer goed en warm oudercontact en alles is bespreekbaar. Het spelen op onze peutergroep is niet alleen erg leuk, maar ook leerzaam! We zorgen voor een goede voorbereiding voor de basisschool. In deze veilige omgeving omringt met gediplomeerde medewerkers, leert uw kind spelenderwijs ontzettend veel! We werken met thema’s bijvoorbeeld: ziek zijn, zomer, de supermarkt en nog veel meer! Zo leren we nieuwe woordjes, samen spelen en delen en hebben we VOORAL een hele leuke tijd!

bso

Bij BSO het Kraaiennest zijn kinderen tot en met groep 4 welkom voor en na school, tijdens vakanties en margedagen. Wij gaan naar scholen in de buurt en halen de jongste kinderen op met onze GoCab fietstaxi. Na school drinken we thee en eten we groente of fruit. Vervolgens gaan we om 16:45 uur aan tafel voor een warme maaltijd. Zo gaat uw kind met een volle buik naar huis of naar de sport!

Waar is BSO het Kraaiennest?

Onze BSO is gevestigd in de kinderopvang locatie van Villa Kiekeboe. Voor deze groep kinderen hebben we een eigen lokaal op de 1e verdieping. We hebben verschillende themahoeken gecreëerd met onder andere een knutselhoek, poppenhoek en een rustig plekje om te lezen.  We bieden regelmatig verschillende activiteiten aan, zoals sport en spel, vrijspelen maar ook koken met onze kok. Bij ons mag een kind na schooltijd zichzelf zijn en zelf kiezen en niets moeten. Kortom op onze BSO verveel je je geen moment!